Indholdsfortegnelse

Handskestativer og handskeholdere

Handskestativer letter arbejdsgangen og sikrer at hygiejnen er ordentlig, når der skal bruges engangshandsker. Det er nemt, hurtigt og hygiejnisk at trække engangshandsker fra æsken, som er solidt placeret i handskestativet. En handskeholder opbevarer æsker med engangshandsker, så de ikke roder eller tager plads op andre steder. I det følgende kan du få uddybende information om vores udvalg af handskestativer til f.eks. arbejdspladser og institutioner. 

Handskestativer med forskellige kapaciteter

På Engangshandsker.dk tilbyder vi handskestativer med forskellige kapaciteter. Der er stativer, som kan rumme f.eks. 1 æske, 2 æsker eller 3 æsker.

Vær venligst opmærksom på at finde det rigtige stativ til engangshandsker som afviger fra standardstørrelsen, f.eks. pakninger med 200 stk.

Stativerne kan monteres på forskellig vis: Nogle handskeholdere kan klæbes på væggen med klæbepuder, mens andre stativer skal sættes op med skruer, som købes separat.

Handskeholdere lavet af forskellige materialer

Sortimentet byder på stativer af forskellige materialer: Polystyren (plastik), stål, rustfrit stål eller transparent akryl.

Valget af materiale kan f.eks. afhænge af, om det er vigtigt at stativet er meget robust og hygiejnisk, f.eks. lavet af rustfrit stål, som er rustfast.

Det kan også være, at stativet skal passe til indretningsstilen, og det derfor er mere afgørende, hvilket udseende og farve stativet har. Nogle stativer er lavet i en hvid, neutral farve, mens andre holdere er grå eller transparente. 

Vælg det rigtige stativ til antal handsker i æsken

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du har æsker med 150 eller 200 stk. engangshandsker, som du skal finde et passende handskestativ til, så er det en god ide at tjekke, om stativet passer til denne større type æsker.

Stativer, som er lavet til at rumme æsker med 100 stk. engangshandsker passer måske ikke til æsker med 150 og 200 stk. handsker. Du kan få nærmere information i produktbeskrivelsen ved at klikke på produktet.

Bemærk venligst, at engangshandsker ikke følger med handskestativer, de skal købes separat. Du kan se nærmere på udvalget af engangshandsker her: E-sortiment

Passer æsken til handskestativet?

Hvordan finder man ud af, om en æske med engangshandsker passer til handskestativet? En løsning er at vælge et handskestativ uden sidestykker, som kan rumme langt de fleste typer handsker på markedet.

Alternativt kan du – hvis du allerede har en æske med engangshandsker – måle æsken, og sammenligne med stativets mål. Du finder stativets mål ved at trykke på “køb-knappen” på produktsiden.

Det betyder naturligvis ikke, at du er igang med at købe varen. Du føres hen til produktsiden, hvor du kan se stativets mål lidt nede på siden. 

Hvad kan handskeholdere også bruges til?

Der er flere brugsmuligheder til handskeholdere. Handskeholderne er f.eks. velegnede til at opbevare æsker med engangsservietter. Man kan også bruge stativet til at opbevare æsker med engangsforklæder.

Et handskestativ med plads til 3 æsker kan derfor rumme en praktisk sammensætning af værnemidler, f.eks. engangshandsker, engangsforklæder og engangsservietter. 

Stativet kan også opbevare 3 forskellige størrelser handsker, så personale har nem adgang til handsker med den rigtige størrelse og pasform.

Søger du mere information om engangshandsker, f.eks. hvad forskellige engangshandsker beskytter imod? Læs mere her i guiden med alt, hvad du skal vide: Engangshandsker. Den definitive guide. Du finder guiden ved at scrolle lidt ned på siden, som du lander på.